De top 3 beste autogeuren

little trees autogeur autoparfum

De top 3 beste autogeuren

Autogeuren geven een echte WOW-effect, of juist niet, bij het instappen van de auto. Autoparfum maakt de beleving van het autorijden compleet, evenals het beeld dat je medepassagiers van jou en je auto krijgen. Wanneer je in een muffe auto stapt krijg je gelijk het beeld dat de auto wordt versloft en we kennen het gezegde: de man is zo goed als z’n auto. Met een simpel product als een autogeur kan je van het interieur van je auto een ware beleving neerzetten. Wij hebben onze favoriete autogeuren, of beter gezegd merken op een rij gezet in dit artikel.

3. Autoparfum van Car Parfumerie

Car Parfumerie crëert een geursensatie in je auto en werkt in tegenstelling tot de nummer een en twee uit dit artikel, op een andere wijze. De autogeuren van Car Parfumerie spuit je in je auto, waar je andere autogeuren meestal aan de ventilatieroosters.

Doordat de autogeuren van Car Parfumerie middels een spuit in de auto wordt gespoten, zijn de geuren wat intenser en meer aanwezig. Je moet ervan houden, zoals wij dat doen. Ga je toch liever voor wat meer subtieler en duurzamer? Ga dan door naar onze nummer twee en natuurlijk onze favoriete autogeur.

2. Janzen Car Perfume

Janzen Car Perfume is een luxe autogeur ontworpen om een langdurige en verfrissende geur te bieden voor het interieur van je auto. De Janzen autogeuren zijn ontwikkeld door het bedrijf Janzen, een bekend merk op het gebied van huis- en autogeuren. De Janzen Car Perfume is verkrijgbaar in verschillende geuren, elk ontworpen om een unieke en lekker sfeer in je auto creëren. Momenteel zijn er tien verschillende Janzen autogeuren:

 • Earth 46 – Kruidig, warm, rijk en leerachtig, met een zoete ondertoon.
 • Coral 58 – Levendig huwelijk tussen zoet en (licht-)bitter.
 • Sky 11 – Mysterieuze, licht androgyne geur.
 • Skin 90 – Kersenbloesem afgewisseld met het frisse van de lelie en krachtige van de tonkaboon.
 • Fuchsia 69 – Geurige jasmijn, zachte gardenia, anjer en de ‘bloem der bloemen.
 • Orange 77 – Boordevol schakeringen van bloemen en fruit.
 • Blue 33 – Huwelijk tussen uitersten: hout en fruit, zoet en zuur.
 • Black 22 – Bergamot en hete kruiden, tropische schorsen en zoete tonkabonen.
 • Grey 04 – Hars en houtsnippers als fundament, geflankeerd door atlasceder en balsamico’s.
 • Sun 81 – Vangt de zomer in een potje, geeft je het hele jaar door een zonnig gevoel.

Al met al is de Janzen Car Perfume een uitstekende keuze voor iedereen die zijn auto graag fris en aangenaam wil laten ruiken. De luxe vormgeving, duurzaamheid en brede scala aan geuren maken het een populaire keuze onder autoliefhebbers en geurliefhebbers. Met de Janzen autogeuren kan je zo’n

1. Rituals autoparfum is onze favoriet.

Zelf rijden we altijd met de Rituals autoparfum. Ze ruiken erg lekker en zijn subtieler dan de vaak toch wel sterke autoparfum die je in de winkels, pompstations en bouwmarkten ziet. Rituals heeft diverse unieke autogeuren die in lijn liggen met hun welkbekende cosmeticaproducten. Binnen de Rituals autoparfum zijn er diverse verschillende geuren. En omdat wij zeker niet alle geuren even lekker vinden, maar je hoogstwaarschijnlijk wel nieuwsgierig bent wat nou de allerlekkerste autoparfum van het moment is, hebben we een top drie lijst gemaakt binnen de beste autogeuren van Rituals.

Welke rituals autoparfum is het lekkerst?

Vooropgesteld dat smaak persoonlijk is, hebben wij een top 3 gemaakt met de lekkerste Rituals autoparfum;

 1. Life is a Journey – Sakura Car Perfume (kersenbloem)
 2. Life is a Journey – Sport Car Perfume (rokerig leer, tonkaboon en pathouli)
 3. Private Collection – Orris Mimosa Car Perfume (iriswortel en mimosabloemen)

Het loont overigens om de autoparfum lijn van Rituals in de gaten te blijven houden. Ze komen regelmatig met bijzondere en unieke autogeuren. Op het moment van schrijven zijn er speciale autogeuren in de Private Collection van Rituals met onder andere hiervoor genoemde Orris Mimosa en een Amsterdam Collection. In de basis zijn alle autogeuren van Rituals het uitproberen waard. Let er wel op dat je het juiste product koopt, anders werkt het niet.

Hoe werkt Rituals autoparfum?

Als je voor het eerst Rituals autoparfum bestelt moet je het pakket inclusief de houder kopen. Deze zijn simpel te herkennen doordat er geen “refill” in de productnaam zit. Is je autogeur op? Dan koop je voortaan de refills. Hierbij krijg je alleen de vullingen en dit is dus goedkoper. Ook zonde om elke keer de houder weg te gooien. De houders zijn namelijk van kunststof en daardoor sterk en duurzaam.

Conclusie

Uiteindelijk is het per persoon afhankelijk welke autogeur nou het lekkerst is. Daarom geven we per brand ook diverse geuren die vrijwel allemaal goed scoren en bevallen. Heb je tips of mis je een echte topper in deze lijst? Schroom niet om deze aan ons door te geven via onze contactpagina.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *